93/100 La Revue du Vin de France (Guide des Meilleurs Vins de France)
93/100 La Revue du Vin de France (Guide des Meilleurs Vins de France)
91/100 Parker 2020 - 2035
92/100 Vinous
93/100 James Suckling
92-94/100 Parker
92+/100 Parker
93/100 Vinous NM
91/100 Vinous AG
93/100 Revue des Vins de France
92/100 James Suckling
92/100 Decanter Magazine
92/100 Jane Anson Inside Bordeaux
Intens paars, aroma's van zwarte bessen , donkere pruimen, potlood, blonde tabak, ceder en zoethout. Vol in de mond met stevige, maar rijpe tanninestructuur. Dit is een rasechte bewaar Moulis. Drink hem vanaf 2027 tot 2044, of decanteer hem enkele uren op voorhand.
94/100 Revue des Vins de France
94/100 Wine Enthousiast
94/100 James Suckling
92/100 B&D
94/100 Revue des Vins de France
94/100 Wine Enthousiast
94/100 James Suckling
92/100 B&D
1 van de beste Poujeaux's die ik proefde sinds de overname in 2008 van de familie Cuvelier van Clos Fourtet. Sinds 2016 aan een heropstanding bezig.
50% Cabernet Sauvignon, 45% Merlot en 5% Petit Verdot, 1/3 op nieuwe, franse eik, 2/3 op eik van 1 à 2 wijnen.
Drinken tot 2045
92/100 Parker
92/100 Decanter
94-96/100 Wine Enthousiast
93-94/100 James Suckling
94/100 Neal Martin
92-94/100 Yves Beck
91/100 Jean Marc Quarin
93/100 Falstaff Magazine
92-94/100 Jeff Leave The Wine Cellar Insider
93/100 La Revue du Vin de France (Guide des Meilleurs Vins de France)
Intens rood, mooie aroma's van zwarte bessen, licht gestoofde pruimen, dominicaanse sigaren, viooltjes en een toets van zwarte truffel. Vrij vol en vettig met een mooie energieke frisheid. Poujeaux was al een tijdje op zoek naar zijn beste vorm, en met de 2019 hebben ze een voltreffer !!!
91+/100 Parker
16/50+ Jancis Robinson
93/100 James Suckling
Intens rood, mooie aroma's van zwarte bessen, licht gestoofde pruimen, dominicaanse sigaren, viooltjes en een toets van zwarte truffel. Vrij vol en vettig met een mooie energieke frisheid.