93/100 La Revue du Vin de France (Guide des Meilleurs Vins de France)

93/100 La Revue du Vin de France (Guide des Meilleurs Vins de France)

91/100 Parker 2020 - 2035

92/100 Vinous

93/100 James Suckling

92+/100 Parker 

93/100 Vinous NM

91/100 Vinous AG

93/100 Revue des Vins de France

92/100 James Suckling

92/100 Decanter Magazine

92/100 Jane Anson Inside Bordeaux

Intens paars,  aroma's van zwarte bessen , donkere pruimen, potlood, blonde tabak, ceder en zoethout.  Vol in de mond met stevige, maar rijpe tanninestructuur.  Dit is een rasechte bewaar Moulis.  Drink hem vanaf 2027 tot 2044, of decanteer hem enkele uren op voorhand.   

94/100 Revue des Vins de France

94/100 Wine Enthousiast

94/100 James Suckling

92/100 B&D

94/100 Revue des Vins de France

94/100 Wine Enthousiast

94/100 James Suckling

92/100 B&D

1 van de beste Poujeaux's die ik proefde sinds de overname in 2008 van de familie Cuvelier van Clos Fourtet.  Sinds 2016 aan een heropstanding bezig.  

50% Cabernet Sauvignon, 45% Merlot en 5% Petit Verdot, 1/3 op nieuwe, franse eik, 2/3 op eik van 1 à 2 wijnen.

Drinken tot 2045

92/100 Parker

92/100 Decanter

94-96/100 Wine Enthousiast

93-94/100 James Suckling

94/100 Neal Martin

92-94/100 Yves Beck

91/100 Jean Marc Quarin

93/100 Falstaff Magazine

92-94/100 Jeff Leave The Wine Cellar Insider

93/100 La Revue du Vin de France (Guide des Meilleurs Vins de France)

Intens rood, mooie aroma's van zwarte bessen, licht gestoofde pruimen, dominicaanse sigaren, viooltjes en een toets van zwarte truffel.  Vrij vol en vettig met een mooie energieke frisheid.  Poujeaux was al een tijdje op zoek naar zijn beste vorm, en met de 2019 hebben ze een voltreffer !!!

 

91+/100 Parker

16/50+ Jancis Robinson

93/100 James Suckling

Intens rood, mooie aroma's van zwarte bessen, licht gestoofde pruimen, dominicaanse sigaren, viooltjes en een toets van zwarte truffel.  Vrij vol en vettig met een mooie energieke frisheid.