ALGEMENE VOORWAARDEN

 • Onze prijzen zijn per fles 
 • Leveringskosten zijn afhankelijk, zie hieronder, en/of worden in samenspraak met U als klant overeengekomen via mail stevin@telenet.be.
 • Eigendomsvoorbehoud : KRIJA BV blijft eigenaar van de goederen zolang de factuur niet of slechts gedeeltelijk werd betaald, en heeft het recht deze terug te halen in geval van faillissement van de klant.
 • KRIJA BV respecteert de wet op e-commerce. Dit impliceert volgende :
  1. De klant heeft herroepingsrecht, ofwel het recht om zonder opgave van redenen na ontvangst van het product de koop alsnog kosteloos te ontbinden binnen de 14 kalenderdagen. Ivm bedenktijd & retour ; Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
  2. Betalingsverbintenis bestelknop : Bij het bevestigen van een bestelling bevestigt u als klant dat u een betalingsverplichting aangaat.
  3. Extra leveringskosten kunnen in sommige gevallen nog bovenop de totaalkost. 
  4. Leveringen in het Buitenland worden niet geaccepteerd, tenzij na overleg via mail op stevin@telenet.be
  5. Terugbetaling in geval van retour gebeurt binnen de 30 dagen na ontvangst van de retourzending (in originele verpakking en perfecte staat).
  6. De betaalmethode wordt omschreven in de rubriek ‘betaling’.
  7. Retourzending : de kosten voor retourzending zijn ten laste van de klant tenzij de foute levering aan ons te wijten was.
  8. In geval de geretourneerde wijnen zich niet meer in originele staat bevinden, kan eventueel een waardevermindering in rekening worden gebracht.
  9. Risico van eventuele breuk bij verzending wordt gedragen door KRIJA BV.
  10. Levering moet na betaling binnen de 30 dagen gebeuren, tenzij er expliciet een latere leveringsdatum gewenst of overeengekomen werd.
  11. Elke vorm van een klacht moet verstuurd worden naar het emailadres : stevin@telenet.be om als ontvankelijk te worden verklaard en zodoende in aanmerking te komen voor een retournering.. Ook opmerkingen of adviezen tot verbetering mogen naar hetzelfde adres verstuurd worden..

 

LEVERINGS- EN VERZENDFORMALITEITEN 

 • Leveringen in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Henegouwen zijn gratis vanaf orders met minimumwaarde van € 299.00. Voor de veiligheid en zorg van de goederen wordt het transport in eigen beheer uitgevoerd.  Leveringen in Antwerpen, Limburg, Vlaams en Waals-Brabant, Namen, Luik en Luxemburg dienen altijd op voorhand aangevraagd worden via stevin@telenet.be.  
 • Extra Leveringskosten dienen altijd op voorhand aangevraagd worden via stevin@telenet.be

 

PRIVACY BELEID

KRIJA BV www.ste-vin.com ,  www.ste-vin.be ,  www.ste-vin.net respecteert de wet op de privacy en de GDPR wetgeving.

Uw persoonlijke gegevens (Naam, adres, telefoonnummer,fax, email en btwnr) worden enkel gebruikt voor hetvolgende : :
Om te voldoen aan de wettelijke en reglementaire bepalingen.

De goede uitvoering van de samenwerking met u als klant
Uw email adres wordt enkel gebruikt op uw aanvraag, voor onze nieuwsbrief, promoties en opendeurdagen, omdat we vinden dat u daar een gerechtvaardigd belang bij heeft daarvan op de hoogte te zijn. U heeft ten alle tijde recht om u uit te schrijven op deze mailing.

Om afspraken te maken met u in verband met de levering van de door u bestelde goederen en / of om problemen in verband met de leveringen op te lossen.

Uw persoonlijke gegevens worden bewaard in een beveiligde map in ons bedrijf, waar enkel de personen die verantwoordelijk zijn voor de leveringen, facturatie en promoties toegang hebben. Ze worden in geen geval uitgewisseld met andere partijen.

Uw gegevens worden intern gehouden en niet gebruikt voor verdere acties.

U heeft ten alle tijde recht om de schrapping van uw gegevens in onze bestanden aan te vragen.