Sale!

Krachtige Vinsobres voor bij kruidige gerechten.

93+/100 Parker Krachtig, vol, vlezig, sappig, zwoele kruiden, subtiele eiktoetsen, structuur en lengte.  Zuiderse wijn die alles heeft.  Bij krachtige vleessoorten, ideaal bij BBQ.

90/100 ... It does show lovely floral garrigue notes, but the fruit is also plummy and, at times, veers into the realm of warm chocolate fudge. Full-bodied and richly concentrated ... Parker

De Topappelatie van de zuidelijke Rhône die kan wedijveren met de grootste Châteauneufs.  Zeer hoog gelegen wijngaard met de nadruk op fris en sappig donkerrood fruit, een krachtige structuur en zwoele kruidigheid en complexiteit.

Aroma's van zwarte kersen en zoethout.  Dit is een krachtige stijl, intens vol en rijk van smaak met een enorme lengte.   

Christophe en Anne-Sophie zijn de 7de generatie van dit familiedomein !  Ze beschikken over 19ha in Gigondas en ze maken slechts 1 enkele cuvée die elk jaar is uitverkocht.  70% Grenache, 20% Syrah en 10% Mourvèdre, de druiventrossen worden ontrist, dan vergisting met natuurlijke gist en een 2 jaar lange opvoeding in oude houten foudervaten.

Dit traditioneel adres is een must have voor iedere liefhebber van toppers uit de zuidelijke Rhônevallei.

Drink je hem jong of oud, altijd zal hij een enorme impressie nalaten, een puur natuurproduct van het grootse terroir.

Het absolute topdomein van Ventoux, 91/100 Parker.  Prachige pure terroirwijn van een topjaar !

Supercuvée van het absolute topdomein van Ventoux !  Wijn gevinifieerd en opgevoed in betonnen "eiers", amphoren, houten foeders (van het Oostenrijkse Stockinger) en eiken vaten (Seguin Moreau Icone Elegance, de top van de top).  Toonaangevende referentie. 94/100 Parker ongeziene score voor een wijn in die prijsklasse ! 

1 van de beste Costières de Nîmes, hoofdzakelijk Syrah met een klein beetje Mourvèdre, zorgt voor een strakke noordelijke stijl.  De topcuvée van Michel Gassier, die een leidende rol speelt in de Rhône vallei.

Strakke Saint Joseph met zwarte bosbes, munt, potlood en wierrook, een zeer pure stijl van Saint Joseph met veel expressie van terroir. Tot 2029.